blog

Meest recente blog's

De mate van haarverlies volgens de Norwood & Savin Scale

De mate van haarverlies volgens de Norwood & Savin Scale

De Norwood en Savin Scale categoriseren de mate van kaalheid bij mannen en vrouwen. Dit is makkelijk als je in de branche van scalp micropigmentatie of haartransplantatie de mate van haarverlies wilt bepalen en voor het vinden van een passende oplossing. Tevens zijn haarproblemen bij mannen en vrouwen niet met elkaar te vergelijken. Dat wordt duidelijk in dit blog.

Lees meer

Waarom ben ik kaal?

Waarom ben ik kaal?

De oorzaken van haarproblemen bij mannen en vrouwen, zoals kaalheid op het hoofd, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan te maken hebben met genetica maar ook met verstoring van het immuun systeem. In sommige gevallen weten specialisten ook niet wat de oorzaak is van kaalheid bij mannen en vrouwen. Daardoor is er ook nog geen medicijn.

Lees meer

Scalp Micropigmentatie verandert levens

Scalp Micropigmentatie verandert levens

Scalp Micropigmentatie, Micro Haar Pigmentatie, Haartattoo, Scalp Pigmentatie zijn allemaal termen die worden gebruikt voor hetzelfde. Micro pigment-dots worden met een zeer dunne niet-holle naald in de hoofdhuid gebracht. Als dit op de juiste manier wordt uitgevoerd geeft dit de indruk van zeer kort geschoren haren. Met deze techniek kunnen verschillende haarproblemen worden opgelost bij mannen en vrouwen.

Lees meer